dissabte, 23 de febrer del 2008

Iniciem nova temporada amb noves fites

El proper 9 de març iniciem la nova temporada 2008 a la Cobla Sabadell. Després d'uns dies de descans, Esplugues del Llobregat serà la primera cita de les més de 100 que ens queden per endavant. Aquest any tenim nous objectius, que han de fer pujar encara més el nivell de la cobla i el reconeixement del públic, o això esperem. La participació a la Final de la Sardana de l'any a Reus, la presència a varis aplecs d'importància, a la Competència de Cobles Grans (Co-Co) a Banyoles el mes d'octubre, al cicle de Ballades de la Catedral dels dissabtes a la tarda i a altres projectes d'espectacles com el Concert monogràfic Puigferrer o recitals de dansa amb esbarts en seran els actes més importants.
Tres músics s'incorporen a la cobla enguany, Jordi Montasell al trombó (que ja està amb nosaltres des del mes de setembre de l'any passat), David Sanàbria al fiscorn i Marc Riera al flabiol. De fet les tres baixes ja anunciades fa temps responen a circumstàncies diverses i la cobla agraeix la feina feta als músics sortints Xavi Banegas, Raül Vázquez i Mar Segura, que deixen l'activitat en el món de la cobla, però que per ells continuarà essent la seva cobla de sempre.
Continuarem dirigits per Bernat Castillejo, prestigiós flabiolaire, flautista i director sabadellenc, que té ja una àmpla experiència i coneixement de la sardana i el seu entorn

dissabte, 2 de febrer del 2008

Calendari pel mes de febrer

Aquest febrer la cobla està de repòs i de canvi de temporada. Tenim dues actuacions previstes:
  • Diumenge 3 de Febrer, a Sabadell, Plaça Sant Roc, al migdia. Ballada de Carnestoltes amb l'Esbart Sabadell Dansarire
  • Dimarts 5 de Febrer, a Barcelona, Llotja de Mar, al vespre (actuació privada)
Properament us informarem de novetats