dissabte, 26 d’abril del 2008

Veredicte del III Certament Musical Violetes del Bosc

El primer premi, dotat amb 3.000 euros, ha estat per a la sardana "L'Alba de les violetes", de Jaume Cristau Brunet (Figueres)

La tinenta d'alcalde Montse Parra ha presidit avui la roda de premsa de lectura del veredicte del jurat del Tercer Certamen Musical Violetes del Bosc - Memorial Fèlix Martínez i Comín, que patrocina l'Obra Social de Caixa Penedès. El primer premi, dotat amb 3.000 euros, ha estat per a la sardana "L'Alba de les violetes", de Jaume Cristau Brunet (Figueres).


El segon premi, dotat amb 2.000 euros, ha estat per a l'obra "Memorial F. Martínez i Comín de Violetes del Bosc", que correspon a Joan L. Moraleda Perxachs (Barcelona) i el tercer premi se l'ha endut la sardana "Sensibilitat Violeta", de Marc Timon Barceló (Castelló d'Empúries, 1980). El tercer premi està dotat amb 1.500 euros.

El jurat l'han integrat Pepita Llunell i Sanahuja, Manuel Oltra i Ferrer, Sebastià Alba Bertolini, Marcel Sabaté Reixach, Salvador Brotons i Soler, actua com a secretari Benet Romero i Moyano. 18 composicions s'havien presentat al certamen.

En el mateix aquest s'ha presentat el Concert de Sardanes i Música per a coble i Cant coral Certamen Musical Violetes del Bosc - Memorial Fèlix Martínez i Comín, previst en el marc de la Festa Major de Maig el dia 11 de maig, a les 19.30, a l'auditori Enric Granados de Lleida. En aquest concert s'interpretaran les sardanes guanyadores i tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis.