dilluns, 28 de juliol del 2008

Nou premi de composició per a Carles Raya

El compositor i trompetista de la Cobla Sabadell ha obtingut una accèssit en el XV Certamen Ciutat de Mollet de sardanes i música per a cobla. En reproduïm la nota de premsa:

El jurat del XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla s’ha reunit el dimecres, 9 de juliol, i ha decidit el veredicte. La sardana premiada amb el primer premi s’estrenarà el diumenge de Festa Major, 17 d’agost, en la Serenata vuitcentista. En l’apartat de Sardanes el jurat declara per unanimitat el primer premi de 700 € a la sardana Aurembiaix, que una vegada obertes les pliques correspon a David Esterri i Carrasquer, d’ Alpicat (Lleida).
També ha atorgat dos accèssits, de 350 € a cada un, a les següents sardanes: Ballada singular, de Carles Raya i Cívit, de Terrassa, i Camins i Rierols, de David Esterri i Carrasquer. Els accèssits s'estrenaran durant el concert de Nadal de Tradicions i Costums.
En l’apartat d’Obres per a cobla el jurat ha decidit per majoria absoluta declarar el premi desert.
El jurat del XV Certamen Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla està composat per: Josep Solà, com a president, Jaume Cristau, Josep Cassú, Jordi Molina i Francesc Teixidor. També hi assisteixen com a secretari, el regidor de Cultura, Dani Novo i el president de Tradicions i Costums, Jaume Bosch.

Enhorabona altra cop, Carles

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Si es que ets un crack, Carles!!

Tens futur en aquest mon.

Ànims i a seguir triomfant!!

Marta

Anònim ha dit...

EEEEEEEEEEEEiiii
MAKO

jajajaja
ànims..........

MUA
sempre t'animare.............

ALIss

Anònim ha dit...

i per sobre de tot, no et desanimis mai

MLTSGNESDVRET.........I.....JAJAJASBRMAONO...

MUA