dissabte, 11 d’octubre del 2008

La cobla a la Co-Co de Banyoles


Aquest any la Cobla Sabadell té l'honor de participar a la Festa Major de la Sardana, que es celebra a Banyoles amb motiu de les Festes de Sant Martirià, patró de la vila.
En el bonic marc de la Plaça Major i els seus porxos, el diumenge dia 19 d'octubre de 2008 a les cinc de tarda tres grans cobles gironines (La Principal de la Bisbal, La Selvatana i La Ciutat de Girona) compartiran escenari amb nosaltres, per oferir quatre rondes de sardanes.
Ja fa uns anys que el públic assistent també escull la millor interpretació, i les rondes són sempre amb programa lliure, estimulant la competència de cobles.
A més a més, enguany, amb motiu del centenari del naixement de Manel Saderra i Puigferrer, l'autor tindrà un protagonisme especial en la primera ronda de sardanes (per escoltar) i al final de l'acte, on es farà una interpretació a 4 bandes de Somni amb un espectacle de llum i foc addicional.
Les quatre sardanes que s'estrenaran també faràn referència al mestre Puigferrer. La Cobla Sabadell estrenarà Sempre amb nosaltres, del seu tenorista Lluís Alcalà.
Una gran festa del sardanisme on no s'hi pot faltar.